Body Stress Release Euregio
Ik ben Ivonne te Mebel, geboren in 1957 en voor het eerst met Body Stress Release in aanraking gekomen in 2004 in de BSR Praktijk te Eibergen.
Aanvankelijk ging ik er sceptisch naar toe, zonder enige verwachting, maar bereid ‘het’ een kans te geven. Ik had immers al zoveel geprobeerd om van mijn rug- en hoofdpijn (geregeld migraine) af te komen dat ik van de zoveelste nieuwe methode geen verwachtingen had.
Maar bij de eerste afspraak werd meteen duidelijk verteld dat Body Stress Release geen hocus pocus is maar een uiterst logische en doeltreffende gezondheidstechniek.
Nog verbaasder was ik toen ik na de eerste release naar huis reed en merkte dat ik bij het achterom kijken in de auto mijn hoofd veel gemakkelijker kon bewegen. Ah, dacht ik, dit voelt heel goed en zegt meer dan alle woorden.
Na 3 releases vertrok ik voor een reis door Oost-Afrika en sliep vaak op een matje op de grond en… stond op zonder rugpijn.
Weer thuis heb ik heb ik vaker releases gekregen en merkte ik dat stap voor stap mijn klachten verbeterden (de migraine is helemaal verdwenen). Ik werd zo benieuwd hoe deze techniek in elkaar stak dat ik de stoute schoenen aantrok en me aanmeldde bij de academie.
Tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen en zo vertrok ik in 2010 naar Zuid-Afrika om aan de Body Stress Release Academy te Rondevlei te worden opgeleid tot practitioner.
Ik vond en vind het een geweldige ervaring om deze schitterende techniek te leren en deze nu in mijn eigen praktijk te mogen uitoefenen.
Ivonne te Mebel